Café Kaffegal er en socialøkonomisk virksomhed, hvis mission er at skabe et bedre samfund for psykisk sårbare mennesker. Vi arbejder med at opkvalificere dem både fagligt og socialt.

Vores café bliver derfor drevet af professionelle fagfolk, frivillige og psykisk sårbare mennesker ansat på særlige vilkår.

I Café Kaffegal er den sociale mission lige så vigtig som at skabe økonomisk profit. Café Kaffegals overskud geninvesteres hvert år i caféens sociale mission, således at der skabes så mange jobs på særlige vilkår som muligt.

Go’ kontakt

Brug gerne kontaktformularen.
Du kan også ringe 5053 0010
eller sende en mail til info@cafekaffegal.dk

8 + 14 =

Café Kaffegal er ejet af den frivillige forening ChangeMakers, som pr. 01.11.11 har købt og overtaget driften af den socialøkonomiske café- og restaurant.

Foreningen ChangeMakers – og dermed også Café Kaffegal & søstervirksomheden ØKOgal – samarbejder med FO Aarhus og med støtte fra Folkeoplysningsloven, idet omfanget af den faglige og sociale opkvalificering af psykisk sårbare mennesker er omfattende og vedvarende.

Stort set alle foreningens psykisk sårbare er ufaglærte og har ikke gennemført en videregående uddannelse, og de psykisk sårbare modtager derfor dagligt undervisning i enten madlavning og køkkenhygiejne eller undervisning inden for tjenerfagets A-Z.

Brian Sørensen

Direktør og manager – tlf. 2077 3300

Brian Sørensen er til daglig direktør og manager for foreningen ChangeMakers og dens socialøkonomiske virksomheder, og han er den sociale iværksætter og stifter bag det hele.

Brian har arbejdet indenfor de frivillige sociale verden som social entreprenør i 20 år, er tidligere kåret som Årets Østjyde 2005 og vandt i 2016 Fællesskabsprisen for hans store engagement indenfor feltet.

Café Kaffegal

Hvis du er interesseret i at få et tilbud til et arrangement eller lignende, bedes du kontakte Brian Sørensen på telefon 2077 3300.

Nyheder fra vores verden

Pin It on Pinterest