Derfor er økologisk mad det rette valg

økologisk mad

Økologi er kommet for at blive, og de forskellige steder, hvor vi i dag køber ind, har et stort udbud af almindelige fødevarer og økologiske fødevarer. Det kan føles som en jungle at finde rundt i, og de fleste kan blive skræmt af prisen på økologi.

Priserne siger dog egentlig ikke så meget om de økologiske varer men mere om de almindelige varer. De almindelige varer er nemlig fyldt med en masse usunde ting, der samtidig gør, at de kan sælges billigere. Økologiske varer indeholder ikke disse usunde ting, og derfor bør økologisk mad være det første valg, hvis man ønsker at leve allermest sundt.

På Bedremaaltider.dk kan du finde inspiration til en masse forskellige måltidskasser, og du finder også økologiske udgaver af måltidskasser, hvis det er det, du er på udkig efter.

Økologi er sundere og derfor bedre for dig

Derfor er økologi som skrevet det sundeste valg, hvis du skal vælge, og det er bedre for dig og din krop. Du bør derfor altid vælge økologisk, når du kan. Ikke mindst når det handler om dyr. Økologi sikrer nemlig også, at dyrene har haft det bedre end ikke-økologiske dyr. Det dækker både flere udendørstimer, bedre og større indendørsarealer, bedre foder og flere andre ting.

Hvis du derfor tænker på dyrenes velfærd, bør du altid vælge økologisk.

Økologi er bedre for miljøet

De økologiske valg er også bedre for miljøet, og det er ligeledes en kamp, vi også er ved at kæmpe. Vælg derfor økologisk, hvis du vil sikre en grønnere og mere bæredygtig fremtid, hvor alt dyrkes mere naturligt, og hvor vi udytter jorden allermest sundt ved et økologisk, naturligt kredsløb.

Når du køber ikke-økologisk, kan det faktisk have den omvendte effekt. Måden at producere fødevarer og produkter, der ikke er økologiske, er med til at ødelægge jorden langt hurtigere. Det er altså med til at bremse denne udvikling, når man vælger økologisk.

Find økologiske måltidskasser

Hvis du har svært ved at handle udelukkende økologisk, kan du i forhold til dine spisevaner forsøge dig med måltidskasser. Her kan du vælge udelukkende økologiske fødevarer i en måltidskasse. Hvis en måltidskasse har det økologiske mærke, betyder det, at indholdet er økologisk. Så er du sikret, at alt indholdet er dyrket sundt og godt i mere harmoni med jorden, uden at du selv behøver at skulle overskue de enkelte fødevarer og produkter i butikken.

Det kan altså være en lettere og hurtigere vej til at tage det første, økologiske skridt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *